tiistai 23. helmikuuta 2016

Viikko 3; Personaltrainer ja alkoholitrainer - tuparit




Viime viikko oli raskas ja meni todella vapaamuotoisesti. Tuntuu, että edelleen kestää toipua tästä.
Viikko meni aika pitkälti töissä ja kävin alkuviikosta auttamassa kaveriani Riikkaa salilla. Näytin vähän miten itse treenaan ja pistin vähän pökköä pesään! Olin oikeen oman elämäni personaltrainer :D Ja hauskaahan se oli!

Aivan liian väsyny sairaanhoitaja

Todella ylpeä PT!

Yksi hankinta tuli myös vihdoin postissa! Ostin vihdoin ja viimein itselleni uuden lompakon - onhan vanha lompakkoni lukioajoilta :D Halpa ja hyvä lompakko!

Vanha ja uusi

 Lisäksi takan kylkeen ilmestyi vihdoin puukoppa vanhempien lahjana! Ihana, todella kaunis käsin tehty koppa <3



Viikon pääkohokohtana oli mun ja mieheni tuparit. Voi luoja taas mitkä bileet. Meillä on oma kaveriporukka, nörttiperheeksi myös kutsuttu. Omalaatuista läppää ja aina yhtä hauskaa näiden ihmisten kanssa. Suurinosa kaveriporukasta asuu ympäri Suomea akselilla Oulu-Jyväskylä-Pori-Lahti ja kaikkea siitä väliltä.

Teemana oli kalsarikännit.
Tehtiin mm. vajaalle 15 ihmiselle perunamuusia ja hirvikastiketta, saatiin lahjaksi panopeli, pelattiin beer pongia, WoWi triviaa, änäriä, laulettiin ja saunottiin.
Meidän porukka on 5/5.

Anne ja Ellu eli allekirjoittanut ja paras kaveri

Perunamuusia kolmen naisen voimin

WoWi trivia

Pakko sanoa, että toipuminen juhlista on kyllä todella haastavaa. Väsyttää todella paljon ja tuntuu, ettei viikkoa meinaa mitenkään saada kunnolla käyntiin. Nykyään tulee juhlittua oikeesti 2-4 kertaa vuodessa kunnolla eli mittapuulla todella harvoin. En edes kaipaa sitä, hyvässä porukassa alkoholi on turhake. Meidän omassa nörttiperheessä kylläkin se toimii melkosena sytykkeenä mitä erikoisimmille juhlille :D
Enemmän nyt tajuaa mitä hallaa alkoholi keholle tuo, kun on yrittänyt elämäntaparemonttia. Viikonlopun järjetön juhliminen viä kyllä energian koko viikolta - aivan uskomaton fiilis ollut nyt pari päivää. Siksi myös kirjoitus on myöhässä.

Ei auta kun jotenkin kelailla voimaa tämä viikko, koittaa eksyä myös kuntosalille. Univelkaa on todella todella paljon. Stressiä myös vähän turhakseen.


...ei säilyny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti