maanantai 1. helmikuuta 2016

The force is strong in this one




Kaiken tämän hyvän alettua tuli liukasta ja sattui haaveri. Teloin tuossa työmatkalla polveni ja tänään kävin sitä näyttämässä lääkärille. Onneksi vain ruhjeita ja tämä viikko saikkua. Hankaloittaa se silti liikkumista.

Ajattelin kuitenkin tässä pakollisten vapaiden aikana kokeilla Joogaa. Se on todennäköisesti sellainen harrastusmuoto, josta mun kroppa hyötyis. Mulla on kuitenkin tosi yliliikkuva ja "kuriton" kroppa, joka on usein todella jumissa. Ainakin ajatukseni on, että joogasta voisi olla hyötyä!
Koska itselläni ei ole kokemusta kyseisestä lajista ja paikkakuntani on niin pieni ettei harrastusmahdollisuudet ole kaikista parhaimmat, latasin kännykkään Appin nimeltä Yoga Studio. Tällähetkellä tuo vaikuttaa varsin toimivalta, mutta katsotaan kun oikeesti ohjelman kimppuun pääsee.



Muuten elämä on mennyt normaalisti eteenpäin. Ruokavalio on ollut välillä hyvää, välillä huonoa. Pitäisi oikeasti tsempata ton ruokailun kanssa, mutta mikä hitto siinä on, että keksii itsellensä "verukkeen", jolla muka voi ostaa karkkia/sipsiä? Miksi sen ostoon tarvitsee jonkun syyn ja miksi sen "oikeuttaa" itsellensä syyn kautta. Toihan on oikeesti aika kiero ajatumaailma?

Itsellä suurimpana ongelmana ruokailun kanssa on säännöllinen syöminen sekä hiilarimässytys. Hiilarikoukku on vahva, the force is strong! Mutta niin on myös tämä ihminen vahva - tietämättäänkin. En aio koskaan luopua kaikesta hiilarista tai edes täysin minimoida niitä. Yritän löytää sen kultaisen keskitien tässä. Jäitä hattuun.

Suunnitelmana olisi nyt aloittaa siis herkuton helmikuu! Tähän inspiraation antoi ihana Jonna.
Ainut jolloin joustan tästä on tupariviikonloppu, kun mieheni kansa järjestetään meidän ihanalle nörttiporukalle tuparit 20pv.



Asiasta toiseen, kaikki minut tuntevat tietävät, että olen aina pitänyt kosmetiikasta. Aika ja raha eivät vain ole riittäneet tähän lähiaikoina, mutta nyt innostus on alkanut uudelleen. Kävin pariinkin otteeseen MACin pisteellä Helsingissä ja Tampereella ja mukaan tarttui yllä kuvassa oleva saalis. Tätä kautta, olen AIVAN myyty. Kyllä vaan laatu on aivan loistava.
Vielä näiden lisäksi ajattelin itseäni hemmotella ja tilasin uudestaan Livboxin itselleni. Joskus kun tämä yritys lanseerattiin, minulle tuli boxi kolmen kuukauden ajan ja tykkäsin paljon. Ensimmäistä boksia odotellessa maaliskuussa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nyt eikun katsomaan mitä treeniä polvi antaa myöten tällä viikolla. Aikaa sen tekemiseen olisi vaikka millä mitalla kun vapaata + mies iltavuoroissa koko viikon.

Hyvät helmikuun alut toivottaa mangusti-Ares!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti