torstai 4. helmikuuta 2016

Materialismionnea ja maailman paras aamupala!

Vihdoin ja viimein kokeilin aamupalaksi banaanipannareita. Oon aivan myyty. Miks kukaan ei aiemmin kertonu kuinka helppoja, hyviä ja terveellisiä nää voi olla! Oon nyt syöny näitä koko tämän viikon aamupalaksi ja en saa tarpeekseni.

Teetä, pannarit, mansikoita ja pensasmustikoita
Banaanipannarit:

- 1 banaani
- 2 kananmunaa
( + 0,5dl proteiinijauhetta halutessa, itsellä FAST Whey+ suklaa )

Kaikki sekasin tasaseks massaks ja keskilämmöllä paistelee pannulla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tällä viikolla kävin lisäksi Ideaparkissa kaverin kanssa ja enhän mä mistään pysty poistumaan tyhjin käsin.

1) Pumppupullo, lasinaluset, juomapullo H&M.  2) EOS huulirasva, kasvonaamiot, Batista kuivashampoo KICKS 3) Nivea Refining clear-up strips TOKMANNI

 Muutettiin miehen kanssa omaan kotiin n. 3kk sitten ja sitä laittaessa tulee välillä napattua mukaan kaikenlaista. H&M Homesista löytyi pumppupullo ja lasinalusia meidän teeman mukaisesti. Lisäksi juomapullo sen tekstin takia oli pakko ottaa mukaan - itselläni kun on salille tylsä harmaa Niken pullo ollut ennen!
KICKsistä ostetut kuivashampoo, kasvonaamiot ja EOS huulirasva olivat hieman extemporee. Kasvonaamioista en tiedä, kokeilen niitä tänään, mutta muiden tiedän olevan hyviä tuotteita.
Kicksistä ei löytynyt mustapäille tarkoitettuja lappuja, joten päädyin ostamaan Nivealta kokeiluun.


Täytyy ensimmäisen kokemuksen perusteella todeta, että eivät nämä ainakaan nyt hurmanneet minua. Oon katsellut videoita youtubesta, jossa ihmisiltä lähtee oikein kunnolla mustapäitä tälläsein hoidon seuraksena. Oma "saaliini" oli kerrassaa mitäänsanomaton. Ja tiedän, että mustapäitä itselläni on. Täytyy vielä kokeilla tuotetta uudelleen, mutta ensivaikutelma jää hieman laimeaksi.

Lisäksi tuli ostettua erilaisia urheilutarvikkeita, koska onhan se mukavempaa liikkua uusissa vaatteissa ":D"

1) SOC laukku, Casall hanskat, 'Too fit to quit' -housut STADIUM 2) Urheilurintsikat, vas. housut H&M

Treenilaukkunani on nyt toiminut joko järkyttävän iso Niken pinkki putkikassi tai Porin kauppahallin ( :D ) kangaskassi. Kumpikin hieman epäkäytännöllinen koon takia - toinen liian iso, toinen pieni. Päätin siis alennuksesta ostaa uuden kassin, joka on kerrassaan täydellisen kokoinen. 
Lisäksi mukaan lähti hanskat. Näiden ostaminen on jyskyttänyt ajatuksena takaraivoon jo pidemmän aikaa. Helpottaa huomattavasti treenausta, kun kädet eivät hien takia luista ja täten ranteisiin ei satu.
Urheilurintsikat ja housut olivat hieman extempore. Hamstraan urheilurintsikoita - myönnän sen. Aina haluaisi uusia kun niitä vaan on niin kivan värisiä! Trikoiden kanssa oli ajatuksena löytää jotkin kivat värikkäät piristämään - ja löytyikin kahdet!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saikkuviikko on mennyt varsin rattoisasti. Polvi on oikeastaan jo varsin hyvässä kunnossa, hieman vahingossa liukkaalla vääntyessä sattuu, muuten ihan ok. Sairaslomaa on vielä viikon loppuun, niin kerkeepähän parantelemaan oikein kunnolla.

Lauantaina on ohjelmassa reissu IKEAan, koska vielä joitakin tavaroita kodista puuttuu. Tai paljonkin, eikä niitä kaikkia saa tältä reissulta, mutta hieman asioita edes eteenpäin! :)

Tässä on nyt sit hyvä parannella polvi loppuun karvanaamojen kanssa kasassa!

1) Ideaparkkiin!  2) Karvakasa x4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti