maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikko 1; kohti elämäntapamuutosta

Ajattelin ihan omasta mielenkiinnosta tehdä lähes viikoittain vähän kertausta kuvien muodossa, miten matka kohti elämäntapamuutosta sujuu. Edessä on varmasti huonojakin hetkiä, mutta kaunistelematta ajattelin asiat esittää - paljastaa heikkouteni ja vahvistua niistä.

Kerrataan nyt vielä tavoitteeni elämäntapamuutoksessa; ajatuksena ei ole siirtyä fitness-ruokavaliolle syöden vain puhtaita raaka-aineita ja maitorahkaa. Tavoitteeni on tuntea itseni kotoisaksi ja onnelliseksi ruumiissani. Tähän tavoitteeseen pääsen syömällä paremmin ja liikkumalla enemmän sekä näiden kautta pudottamalla painoa. Kuitenkaan en kiellä itseltäni mitään, tämä vain lisäisi houkutusta. Yritän oppia "kantapään kautta" tekemään oikeita valintoja.

Mutta pidemmittä puheitta, viikkoon numero yksi (1-7.2.2016):


Olin tämän viikon sairaslomalla polvestani liukastumisen takia.
1) Ares näyttää mitä karvanlähtö oikeasti tarkoittaa. Poika täyttää pian 2v ja tämä ensimmäinen karvanlähtö - eipä tuon otuksen puuhkassa ole koskaan ollut kehumista tuuheudella :D Eikä nyt varsinkaan ole
2) Pääsin loppuviikosta vihdoin salille ja rääkkäsin itteäni sitten oikein kunnolla. Hieman joutu luistamaan jalkatreenissä vielä kipeän polven vuoksi, mutta yllättävän vähän!
3) Käytiin viikonloppuna miehen kanssa syömässä Bella Romassa Tampereella :)
4) ... ja katsottiin New York Rangers vs. Philadelphia Flyers NHL -peli. Oikeastaan miehen toiveesta, mutta alan itsekin päästä "änäriin" sisälle pikkuhiljaa. Olehan kuitenkin sm-liigan suurkuluttaja!



Tehtiin myös kauan kaivattu reissu Ikeaan!
1) Aivan liikaa ostettavaa...
2) ...ja aivan liikaa koottavaa
3) Ollaan nyt ~3kk etsitty ruokailuryhmää aina Ikean nettisivuista Vepsäläisen liikkeeseen asti. Aina on tullut joko hinta tai ulkonäkö ongelmaksi ruokapöydän kanssa - useimmiten ulkonäkö. Nyt positiivisena yllätyksenä löytyi juuri meille sopiva pöytä edulliessti Ikeasta! Spontaani ostos, mutta hyvin tarpeellinen!
4) Löysin myös sopivan viltin sohvalle. Eihän noita vilttejä ole tuolla laatikossa kuin ehkä 5.. :D
5) Sisustushärpäkettä sohvapöydälle kynttilöiden muodossa
6) Lisäksi vanha koirien lelukoppa sai väistyä ja uusi puinen koppa löysi paikkansa sohvan nurkasta! Vielä tässä mietin maalaanko tuon vai en. Katsotaan.


Muuten viikko meni oikeastaan kotona polvea parannellen ja koirien kanssa touhuten.


Aamulla sitä sitten yritettiin viikon tauon jälkeen mennä reippaana aamuvuoroon. Oli ehkä hieman vaikeuksia!

Mukavaa alkanutta viikkoa <3
-Saara

4 kommenttia:

  1. Moikka, eksyin tänne sinunkin blogin puolelle! :) Jään seuraamaan myöskin sinun elämäntaparemonttia. Ja jos kerran asut lähellä Tamperetta ja kaipaat joskus treeniseuraa, vinkkaa ihmeessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva homma! :) Katotaan mitä täs elämäntaparemontissa tapahtuu! Ehkäpä me törmäillään jossain kohtaa! Ei olis yhtää hullumpi idea :)

      Poista
  2. :DD ihana ares <3 raukan puuhka tippuu. :') en malta oottaa et pääsen näkemään teidän uuden kodin, (koirat) ja tapaamaan sun miekkoses :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano <3 En malta kans odottaa et pääsee näkeen teidän uudet tulevat tilukset :)

      Poista