sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikko 2; zzZzZzZzz...

Viikko numero 2 on mennyt tosi hiljaisesti. Töissä on hieman stressaavaa muuttuneen työnkuvan vuoksi ja tämä alkaa nyt näkyä jaksamisessa. Viikko on mennyt tosi paljon lepäillen ja mielitekoja on kans ollut poikkeuksellisen paljon.
Väsymyksellä on aivan selvä korrelaatio näihin mielitekoihin. Pitäis oikeesti opetella nukkuman tarpeeks. Se vaan tuntuu välillä mahdottomalta epäsäännöllisen kolmivuorotyön vuoksi.


Tällä viikolla on siis tullut röhnötettyä sohvalla ja sängyssä..


...ja koirien kanssa sohvalla (feat. Una ja Ares)



Kävin mä myös kaks kertaa salilla tällä viikolla aamuvuorojen päätteeks. Ihan ok treenit oli, ei kyl ihan täysiä vetäny toisella kertaa.. Harmittaa ja soimasin siitä sit itseäni.
Voin sanoa, että kun yrittää tehdä aerobista jotta läski liikkuis pitkän aamuvuoron jälkeen joka pääsääntösesti on vain ja ainoastaan jaloilla olemista ja kävelemistä, tuntuu jalat ihan HIEMAN raskailta. Ei meinaa tulla juoksemista mitään.


Tässä myös vähän kollaasia viikosta
1) Kävin korjauttamassa räpyttimet - taas kelpaa!
2) Otin vähän "minä" aikaa ja katsoin sarjoja koneelta!
3) Ja sarjana oli Lucifer, eväänä kupillinen sipsiä ja Pepsi Max pullo, jota en kylläkään juonut sentään kokonaan.
4) Mettässä oon käyny karvanaamojen kanssa vaeltamassa useampana päivänä
5) Ystävänpäivän aamupalan tarjosi hiilaritäytteinen annos. Kuvasta puuttuu vielä mandariini.
6) Ennen miehen lähtemistä yövuoroon syötiin vielä ystävänpäivän päivällinen; naudan ulkofilepiffiä ja itse tehdyt ranskalaiset :) Oli tosi hyvää! Salaattia olis kaivannut kylkeen, mutta ei tullut ostettua. Ja tässä on myös se, että mies ei pahemmin salaatteja syö, niin tulee harvemmin itsekään.. Vaikka niistä pidän. Tässä olisi kyllä selvä asia mitä voisi parantaa.

Kaikenkaikkiaan viikko on siis mennyt vähän herkutellen, laiskotellen ja yrittäen jaksaa arjen kanssa. Ehkä tämä viikko on ollut myös ihan tarpeen - tuntuu, että oon aivan poikki.

Ens viikolla onkin sitten tiedossa paljon kaikkea mukavaa! Tiistaina meen kaverin kanssa salille - vihdoin saliseuraa! Ja viikonloppuna onkin sitten meidän tuparit :) Ei malta odottaa!


DreamBodyBuilder -blogissa on myös kisa! Käykääpä osallistumassa ja saamassa inspiraatiota :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti